Tilmelding

Alle felter markeret med * skal udfyldes. Hvis du ikke bruger mobiltelefon, kan du i stedet udfylde med dit fastnetnummer.

Vedr. valg af ungdomshold: Hvis du er i tvivl om hvilket U-? hold, du skal vælge, kan du på de enkelte holds sider se hvilke fødselårgange, der høre ind under holdet. Se på https://aalborg-hk.dk under menuen UNGDOM.

Betagnelserne Damesenior og Herresenior er blevet erstattet af holdbetegnelser i vores medlemskartotek. Hvis du lige nu er i tvivl om, hvilken række du kommer til at spille i, kan du stadig nå at ændre det senere. Husk bare at gøre det.

Du skal aflevere certifikat, hvis du indenfor de sidste to år har spillet for en anden klub og du er mindst 14 år gammel. Hvis der skiftes under den løbende turnering, skal øvrige ungdomsspillere fra U-10 og op også aflevere certifikat. Du skal så udfylde feltet 'Sidste klub', og derefter rekvirerer vi selv certifikatet.

Bemærk venligst, at hvis du kommer fra et hold, som er en fusion af flere klubber, vil det være meget hjælpsomt, hvis du angiver navnet på moderklubben, da det er der certifikatet ligger.

• *
  • Køn