Handelsbetingelser

Kontingent betales ved to årlige terminer (1. nov. og 1. febr.), hvor medlemmet logger sig ind på sin egen side, og betaler med Dankort. Kontingenttakster fremgår af listen under menupunktet 'Kontingenttakster', og den aktuelle skyldige kontingent, vil fremgå når man logger ind på sin side.

Der løber ikke yderligere omkostninger på de beløb, som fremgår.

Der gives ingen fortrydelsesret på indbetalt kontingent, da den først opkræves længe efter træningen er startet, og det forudsættes, at medlemmet allerede har deltaget i træning, før indmeldelse.

Ved overskridelse af betalingsfristen vil medlemmet hurtigst muligt blive udelukket fra deltagelse i træning og turnering.

Kontingent betales ved brug af Dankort. Dankort

Betalingstransaktionen foregår via betalingssystemet Quickpay, der åbner i et nyt browservindue. På den sikre side skal du indtaste:

• Kortnummer og udløbsdato. I kortnummeret skal du kun indtaste tallene - ikke de mellemrum, der er vist på kortet.
  • Udløbsdato - måned med to cifre og år med to cifre.
  • De tre kontrolcifre. De står på bagsiden af dankortet yderst til højre som afslutning på en længere talrække.
    OBS! Det er ikke dit bankkontonummer, som står på bagsiden.

Fortrolige oplysninger

Personoplysninger som navn, adresse, evt. tlf. og e-mail, vil udelukkende blive brugt internt og til direkte henvendelse i forbindelse med informationsmateriale o.lign.

Betalingsbekræftelse

Når man betaler forfalden saldo, modtager man en betalingskræftelse via e-mail.